Peppink Coiffures logo

Peppink Coiffures is al meer dan 80 jaar een begrip in Purmerend. Lees hier ons verhaal...

Opa als leerling.

Klok Haarverzorger V.O.F. ( Peppink Coiffures) is begonnen op 13 augustus 1938.

Het begon allemaal met onze opa Jan Harmen Klok toen hij zijn kapperszaak op de Buiksloterdijk in Amsterdam opende, welke later is verhuisd naar de Landsmeerdijk eveneens in Amsterdam. Het kappersbloed zit in de Klok familie, want maar liefst 5 kinderen zijn in zijn voetsporen getreden en ook kapper geworden.

De zoon van Jan Harmen, Pieter Klok nam de zaak op de Landsmeerdijk over. Marteyn begon als leerling bij zijn vader op de Landsmeerdijk en Casper begon zijn leerschool op het Buikslotermeerplein bij de Cosmo.

In 1999 kwam de kans om een kapperszaak op het Gildeplein te kopen, deze zaak was van de familie Peppink, een gerenommeerde naam in Purmerend. Deze naam gebruiken Marteyn en Casper nog steeds met trots. In 2003 werd nog een tweede kapperszaak overgenomen, welke op het Wormerplein gevestigd is.

Pieter Klok ging per 2016 van zijn welverdiende pensioen genieten, waarna de broers (de derde generatie) met zijn tweeën verder gingen. Wij willen graag over 17 jaar ons 100-jarig bestaan vieren en daar gaan wij voor met ons team.

Liefs,

Team Peppink.